Komeaa katsella, maistuvaa syödä

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Eräänä kauniina syyskesän päivänä ajeltiin Mäntyharjulle ja samalla reissulla poikettiin Nurmaalla Pasi ja Mary-Ann Hinkkurin Ylämaankarja-tilalla.

Ihan silittelemään emme näitä rauhallisia nautoja päässeet, ne märehtivät lämpimänä päivänä varjopaikoissa makaillen.

Ihan silittelemään emme näitä rauhallisia nautoja päässeet, ne märehtivät lämpimänä päivänä varjopaikoissa makaillen.


Saimme mukaan muutaman rasian puhdasta, aitoa naudanlihaa, josta jo heti seuraavana päivänä tehtiin ja maistettiin makoisia lihapullia.

Perheen tytär Suvi on myös kouluttautunut alalle, joten eläinten hoito on varmoissa ja hellissä käsissä. Lihaa voi tilata sähköpostilla os. maatila@hinkkuri.fi, tai puhelimella 050-3557123.

karja1

Tästä kuusta alkaen saatavilla on myös Hinkkuri Highland Cattle -säilyke! Mäntyperällä suositellaan!

Vastaa