Siirry suoraan sisältöön

Luonto kutsuu juhannuksena

Syystä voi sanoa, että ei kovin kirjavaa ole tässä verkkolehdessä, kun pakinapalstaa pitävät eukot, ja molemmat ovat luontohulluja. Mäntyperän eukko on oikea luonnontuntija, eukkomamma vain fiilistelee. Marja-aikaan metsästä ei pidä pois mikään, mutta muulloinkin korpi kutsuu.

Luontopolut ovat tulleet Eukkomammalle tutuiksi, lähempänä ja kauempana. Lähitarjonta Lemilläkin on runsas, ei ole pakko tyytyä Lahnajärven kiertämiseen.

Huttulassa luontopolkuihin on viime vuosina panostettu erityisesti , ja kulkijoita poluilla ja laavulla on riittänyt. Huttulassa onkin mietitty, että joku voisi tienata taskurahaakin sillä, että opastaisi oudompia poluille ja keittelisi kahvia laavulla. Hyvin organikosoituna se voisi kesätyöpaikkana toimiakin. Idean isät Pekka Kuukka ja Jari Kapiainen kaipaavat asian tiimoilta yhteydenottoja.

Juhannuksenakin mennään luontoon, saunarantaan ja kokoille ainakin. Mutta Lemillä pitää ensin mennä kesätorille. Eukkomamma ei valitettavasti tänä juhannuksena sinne pääse, kun on muita menoja, mutta toivottaa näin lukijajoukolleen leppoisaa juhannusta.

Rauhallista juhannusta!