Siirry suoraan sisältöön

Lemillä olisi käyttöä kesähotellille

– Kysyntää olisi, mutta ei niinkään vielä musiikkijuhlien ajalle, kertoo Lemin musiikkijuhlien majoitusvastaava Eija Sinkko. Musiikkijuhlien sivulta hänen numeronsa ovat löytäneet monet muutkin Lemin-matkaajat kuin musiikinystävät; Lemin majoitustarjonta kun on jotakuinkin olematonta.
– Minulle ovat soittaneet komennusmiehet ja kesäturistit. Heille minulla ei ole ollut mitään tarjota, nauraa Sinkko.
Lemin musiikkijuhlien majoitusta varten ovat yksityiset luovuttaneet kesämökkejään, pihamökkejään ja omakotitalojaan sekä konserttivieraiden vuokrattaviksi että muusikkojen majoitukseen. Eija Sinkko hallinnoi ”majoitusrengasta”, joka ei vielä, neljä viikkoa ennen musiikkijuhlia, ole päässyt käyttämään juurikaan kapasiteettiaan.
– Ovat minulle soittaneet myös konserttivieraat. Länsi-Suomesta kotoisin oleva porukka sanoi kuitenkin menevänsä kaupunkiin hotelliin, kun ei halunnut kenenkään kotiin. Juhlia he eivät jätä väliin, vaikka ei Lemillä hotellia olekaan, kertoo hän esimerkin.

Lipunmyyntikin
käynnistynyt

Lemiläisten yhdettätoista käskyä hätäilemisen välttämisestä ovat totelleet myös lippujen ostajat, näyttää näin neljä viikkoa ennen konsertteja. Leena Uskin ja Lemin Osuuspankin ”suoramyyntipisteistä” lippuja on myyty joitain kymmeniä molemmista ja varauksien määräkin lasketaan kymmenissä.
Leena Uski myy ja ottaa varauksia sekä musiikkijuhlien nettisivujen kautta että mm. Lemin kesätorilla, pankki myy lippuja tiskiltä.
Näiden lisäksi lipunmyyntiä hoitavat Lappeenrannan Info-kirjakauppa sekä Lippupiste, jonka kautta lippuja konsertteihin saa sekä netistä että R-kioskeista.
Lemin musiikkijuhlilla lauletaan ja soitetaan 29.7.-1.8.2010. Tarkemmin nettiosoitteesta www.leminmusiikkijuhlat.fi.