Siirry suoraan sisältöön

Muistoja Lemiltä

Elettiin -60-luvun alkupuolta,tulin Pohjolan Liikenteen onnikalla Helsingistä Lappeenrantaan Kautosille.No – Jussi ja muut perheenjäsenet päättivät lähteä Lemille Värröille( ? tai jotain)  ja minä mukana.Tuli lauantai ja lavatanssit – ei knu sinne. Letkajenkka oli voimissaan, mutta minä en. Jussin äiti keksi, että minä helsinkiläisenä
osaan näyttää,  miten letkistä tanssitaan. Enhän minä kehdannut sanoa, ettei tämä ole minun lajia – sinne vaan tyttöä pokkaamaan ja lattialle. Letkis soi ja minä pompin sen mitä tanssista tiesin ja sain letkan perääni – jipii elämys. Kun seuraava tulee niin minä en ole eka,vaan toka ja edessä on joku tyttö

Sain sitten odottaa seuraavaa kertaa, kun tangot ja muut painoivat päälle.

Eero Markkanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *