Siirry suoraan sisältöön

Musiikkijuhlien talous lemiläisellä pohjalla

Lemin kolmen viikon päästä alkavat musiikkijuhlat on vahvasti lemiläinen tapahtuma myös taloutensa puolesta. Tukirahaa ovat antaneet lähinnä paikalliset tahot: Tuuliaisen säätiö, Lemin Osuuspankki, kunta, seurakunta ja monet paikalliset yritykset. Rahan lisäksi yritykset tukevat tapahtumaa materiaalien ja palvelujen muodossa.

Ulkopuolisista rahoittajista suurin on joensuulainen Karjalaisen kulttuurin edistämissäätiö. Eteläkarjalaiset tai kaakkoissuomalaiset säätiöt Tuuliaisen säätiötä lukuun ottamatta eivät ole tämän kesän tapahtumaa rahoittaneet.

Pääsylipputulot ovat merkittävin tulonlähde Lemin musiikkijuhlille. Jotta tämän kesän juhlien talous pysyy tasapainossa, odotetaan juhlien kolmeen maksulliseen konserttiin vähintään 750 kuulijaa. Lisäksi tarjolla on lukuisia ilmaiskonsertteja.

Lemin musiikkijuhlat järjestetään 29.7.-1.8.2010. Juhlista tarkemmin internetsivuilla www.leminmusiikkijuhlat.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *