Siirry suoraan sisältöön

Lääkäriadressissa jo 700 nimeä

Lemin lääkäripalvelut kuntoon -kansalaisadressi. jota myös Lemin nuorisoseuran näytelmäryhmän Opri ja kunnalliskodin väki viime perjantaina omalta osaltaan vauhdittivat mielenosoituksella ja allekirjoitusten keräystempausella, on saanut erinomaisen vastaanoton. Vajaassa viikossa adressin on allekirjoittanut noin 700 henkilöä ja lisää allekirjoituksia kertyy tasaiseen tahtiin kaikilla nimenkeräyspaikoilla.

Adressi on mahdollista allekirjoittaa Lemin kirkonkylässä, Kuukanniemessä, Huttulassa ja Uimilla liikkeiden ja virastojen aukioloaikojen mukaisesti vielä muutaman päivän ajan. Internetissä adressin voi allekirjoittaa osoitteessa www.adressit.com

Viimeisetkin adressilehdet kerätään allekirjoitusten kokonaismäärän laskemista varten maanantain aikana. Adressi Lemin lääkäripalvelujen saattamiseksi kuntoon luovutetaan Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin edustajille maanantaina 29. marraskuuta järjestettävässä kuntalaisillassa. Kaikille lemiläisille tarkoitettu kuntalaisilta alkaa kahvitarjoilulla kello 18 Lemin koulukeskuksen ruokalassa.

Opri (Liisa Haiko) on yksi adressin 700:stä allekirjoittajasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *