Siirry suoraan sisältöön

Vielä ehtii näkemään Oprin

Lemin nuorisoseuran Opri-näytelmän on nähnyt jo yli 3 500 katsojaa. Vielä on neljä mahdollisuutta päästä seuraamaan Oprin ja mummojen elämää kunnalliskodissa.

– Runsaat 550 katsojaa on syksyn näytöksissä yhteensä ollut, joten kevät mukaan lukien kokonaismäärä yltää yli kolmen ja puolen tuhannen, laskee lippujen myynnistä vastaava nuorisoseuran puheenjohtaja ja näytelmän Tiina-mummo Leena Uski.

Ensi viikonloppuna esitys nähdään kolmasti: perjantaina kello 19, lauantaina kello 14 ja sunnuntaina kello 14. Viimeinen esitys on viikkoa myöhemmin perjantaina 19. marraskuuta klo 19, mitä ennen on päivänäytös Lemin yläkoululaisille.

– Nyt lauantaihin on ennakkoon varattu yli sata lippua ja viimeiseen perjantaihinkin yli 80. Ensi perjantain ja sunnuntain näytöksiin ennakkomyynti on ollut vähäisempää, Uski kertoo. Neljän tuhannen katsojan tavoite on mahdollista saavuttaa.

Kaikkiin näytöksiin voi liput ostaa ennakkoon tai ovelta. Tarkemmat ohjeet löytyvät Lemin nuorisoseuran kotisivuilta.

Vielä ehtii Tapiolaan seuraamaan Oprin (Liisa Haiko) elämää vanhainkodissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *