Siirry suoraan sisältöön

Järjestyksen valvojat kertaamaan

Lemin järjestyksenvalvojille eli eri tapahtumien järjestysmiehille järjestetään kertauskurssi tämän kuun 15. ja 16. päivä. Ilmoittautumaan ehtii vielä.– Kurssi on tarkoitettu niille, joiden kortti on menossa lähiaikoina, 1-6 kuukauden sisällä, vanhaksi, kertoo vapaa-aikasihteeri Sirkka Liljander.

Kahdeksan oppituntia sisältävän kurssin aiheina ovat yleisötilaisuudet, järjestyksenpito ja järjestyksenvalvojana toimiminen, järjestyksenvalvojaksi asettaminen ja järjestyksenvalvonta.

Kurssi pidetään Lemin koulukeskuksessa tiistaina 15. helmikuuta ja keskiviikkona 16. helmikuuta, molempina päivinä kello 17-21. Kurssin hinta on 80 euroa. Sirkka Liljander toivoo, että järjestöt voisivat maksaa sen osallistujien puolesta; tarkoitukseen järjestöt voivat hakea kohdeavustusta kunnalta.

Ilmoittautumisaika kurssille päättyy torstaina 10. helmikuuta. Ilmoittautua voi sähköpostilla sirkka.liljander@lemi.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 5957 350.