Siirry suoraan sisältöön

Lemin kaavat etenevät

Kunnanhallitus käsitteli viime viikolla useita kaava-asioita, listalla olivat teollisuusalueen ja Palolan alueen kaavamuutokset sekä Kesäniemen rantakaava.

Teollisuusalueen kaavasta tulee ehdotus nähtäville. Luonnosvaiheen kuulemisen jälkeen kaavaehdotusta muutettiin niin, että Teollisuustie pysyy läpiajettavana Punaportinkadulle. Kaavamuutoksen tarkoituksena on saada alueelle huoltoasematontti. Kaavan laittoi vireille yrittäjä Seppo Talka.

Palolakodin alueella taas kaavaa muutetaan uuden terveysaseman ja kuntoutusosaston mahdollistavaksi. Kaava on edennyt luonnosvaiheeseen. Kaavaluonnos ja osallistumis- ja arviointisuunnitelma tulevat nähtäville.

Kesäniemessä taas Etelä-Karjalan Loma Oy on laittanut vireille rantakaavan laatimisen omistamalleen entiselle lomakylälueelle Lahnajärven rantamaisemassa. Yleiskaavassa alue on loma- ja kurssikeskusaluetta.

Kirkonkylän Kleminpellon alueelle nousee uusi rivitalo. Kunta myi rivitalotontin Klemintie 18:sta Markku Pöystille neljän rivitaloasunnon rakentamiseen.

Avoimet ovet

torstaina

Uuden kunnantalon ovet pidetään avoinna kuntalaisille ensi torstaina 3. maaliskuuta. Tarjolla lienee myös kahvia ja pullaa.

Uuteen kunnantaloon pääsee tutustumaan nyt torstaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *