Siirry suoraan sisältöön

Järjestöparlamentti kokoontuu torstaina

Lemin yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan yhteiselin järjestöparlamentti kokoontuu vuoden toiseen kokoukseensa torstaina. Kokoukseen koulukeskuksen auditorioon kello 18 voi tulla kuka tahansa kuntalainen, sillä kyseessä on kaikille avoin toimielin.

Kokouksen asialistalla ovat mm. hakuun tulevat sivistyslautakunnan avustukset. Niistä myös annetaan yhdistysväelle opastusta puolta tuntia ennen varsinaista kokousta. Parlamentissa puhutaan myös koulujen vakiovuorovarauksista ensi lukuvuodelle.

Järjestöjen tärkeä varainhankintakeino on kahvitus kesätorilla ja musiikkijuhlien konserteissa. Parlamentissa kootaan tietoja halukkaista yhdistyksistä. Huhtikuun alussa järjestetään kahvittajille koulutusta torivaunun käyttöön ja siivoukseen sekä letunpaistoon.

Toukokuun 14. päivä on nimetty kylätalkoopäiväksi, jolloin paneudutaan kylien maisemanhoitoon ja tienvarsien siivoukseen. Näistä kotiseutuyhdistyksen vireille panemista talkoista ja muista kevään tapahtumista kerrotaan myös torstaina.

Esillä on myös mm. matkailutyöryhmän perustaminen järjestöparlamentin yhteyteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *