Siirry suoraan sisältöön

Ampiainen tuo vapun

Musiikkijuhlien burkha-pakko, metson tekemät tarkastusiskut ja metallimusiikilla rääkätyt lampaat ovat vappulehti Ampiaisen aiheita tänä vappuna. Itä-Suomen Sanomalehtimiesyhdistyksen kevätjulkaisu tuli myyntiin tänään tiistaina ja tarjoaa tuhdin lukupaketin myös lemiläisille.Ampiainen pistelee pirteästi myös naapureita paljastamalla Suomenniemen suunnitelman sukupuolenvaihdoksista, ratkaisun Kuolimon kalakiistaan ja taipalsaarelaisten tavan ratkaista asioita kepillä ja komerolla. Luumäen eläkkeelle jäävä kunnanjohtaja summaa virkavuosiensa saldon.

Senkin Ampiainen kertoo, mitä Eksoten kiertävä Jallu-auto tarjoaa ja tai kenelle kaunis Viktoria Sinjakova – tämän kevään Ampiais-tyttö – antaisi ylioppilaslakkinsa. Ja paljon, paljon muuta, mikä selviää vain ostamalla Ampiainen. Lemilläkin sen saa kaupoista ja baareista niin kauan, kuin tavaraa riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *