Siirry suoraan sisältöön

Jäteaseman aukioloajat ovat muuttuneet

Monen kevätsiivoustaan tekevän yllätykseksi Lemin jäteaseman aukioloajat ovat muuttuneet. Ongelma- ja kierrätysjätteen vastaanottoa on enää vain keskiviikkoisin ja lauantaisin.Keskiviikkoisin jäteasema on avoinna kello 12-18 ja lauantaisin kello 10-14. Entisen kaatopaikan alueella Vainikkalantiellä toimiva jäteasema ottaa vastaan ongelmajätteitä (akkuja, jäteöljyä, pattereita, loisteputkia ym.), metalliromua ja kodinkoneita eli SER-romua.

Muutos aukioloajoissa liittyy keräystoiminnan siirtymisen Lemin kunnan teknisen toimen hoidettavaksi. Aiemmin siitä vastasi Lappeenrannan seudun kierrätysyhdistys ry. Hyötyhalli. Se sanoi irti sopimuksen tammikuun lopussa.

Lasin- ja paperinkeräys tapahtuu entiseen tapaan teknisen varikon luona Teollisuustiellä sekä Kuukanniemen liikekeskuksen pihamaalla oleviin keräyskontteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *