Siirry suoraan sisältöön

Kutka kutsuu kulttuuritoimijoita

Etelä-Karjalan Taide ja Kulttuuri, tuttavallisesti Kutka, on tämän vuoden kestävä  maakunnallinen hanke, joka kannustaa kulttuurin ja taiteen sekä yleensä luovien alojen toimijoita kaikenlaiseen yhteistoimintaan. Kutka jalkautuu kuntiin ja aloittaa kierroksensa Lemiltä ensi viikon keskiviikkona 27.4.Kierroksella kerrotaan  Kutkasta ja sen avaamista mahdollisuuksista sekä ennen kaikkea kuullaan toimijoita ja kulttuuritoimijoiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä kiinnostuneita tahoja. Mitä tarvitaan ja toivotaan Kutkalta? Miten Kutka voi auttaa kulttuurin toimijoita? Miten yhdessä voitaisiin viedä Etelä-Karjalan kulttuuria kohti valoisaa tulevaisuutta?

Mukaan toivotaan kulttuurin, taiteen ja matkailun toimijoita, kunta-, elinkeino- ja hyvinvointisektorin edustajia sekä taiteen perusopetuksen ja opetustoimen edustajia. Tervetulleita tilaisuuteen ovat niin ammatikseen kuin harrastuksekseen yksin tai yhteisöissä kulttuurin piirissä toimivat.

Tilaisuudessa kuullaan myös Etelä-Karjalan museon kuulumisia ja tarjotaan pullakahvit. Ohjelma on joka kunnassa sama, joten voi ottaa osaa myös naapurikunnan Kutka-iltaan.

Ensimmäinen kokoontuminen on Lemin koulukeskuksessa keskiviikkona 27.4. klo 18-20. Suomenniemen tilaisuus on kunnantalolla 3.5. klo 17.30-19.30, Savitaipaleen kunnantalolla 5.5. klo 18-20, Taipalsaaren kunnantalolla 9.5. klo 18-20, Lappeenrannan kaupungintalon Willimies-kokoustilassa 17.5. klo 13.30-15.30 ja Luumäen kunnantalolla 24.5. klo 18-20. Kutka kiertää myös Rautjärvellä, Ruokolahdella, Imatralla ja Parikkalassa.

Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan viimeistään kutakin tapahtumaa edeltävänä päivänä verkostokoordinaattori Minna Taipaleelle osoitteeseen minna.taipale(at)humak.fi tai numeroon 020 762 1400.