Siirry suoraan sisältöön

Kutsu käy kylätalkoisiin

Lemin Kotiseutuyhdistys kutsuu lemiläisiä kunnostamaan oman kulmakuntansa raitteja lauantaina 14. toukokuuta. Kohteet kymmenellä kylällä  on katsottu valmiiksi ja soppatykki kiertää muonittamassa talkooväkeä.Keskisenpäässä siivotaan kodan ympäristöä ja tienvarsia. Soppaa on tarjolla kodan lämpöastiassa kello 10 lähtien. Tienvarsia on kylällä siivottu jo aiemmin.

Iitiässä siivotaan kiekkokaukalon tienoota ja teidenvarsia isolla alueella Mikkelintieltä Remuseen. Kaukalon lämpöastiasta löytyy soppaa klo 10.20 alkaen.

Ruomin maitokopilla Aatunkujan risteyksessä korjataan maitokoppi. Soppatykki on paikalla kello 10.40.

Uimin ja Kotalahden alueen siivouskohde on Aapelinaseman ympäristö. Soppatykki pysähtyy Aapelinasemalla kello 11.15. Ennakkoon on siivottu jo Särkäsalmen ruovikkoa ja rantaa.

Kaamaniemessä on Mauno Hiivan kohdalla Kaamaniementie 177:ssä maitokoppi, jota kunnostetaan ja samalla siistitään tienvarsia. Soppatykin aikataulu maitokopilla on kello 12.

Sairalassa vietetään Harjuntauksentien maitokopin lukusopin avajaisia, kun tienvarret siivotaan jo edellisenä iltana. Soppaa maitokopilla tarjotaan kello 12.30.

Huttulassa puolestaan kunnostetaan Alakyläntien kiviaitaa ja siivotaan tienvarsia. Soppatykki pysähtyy maitokopilla kello 13.15.

Vainikkalassa ohjelmassa on Rikkolan maitokopin kunnostus ja tienvarsien siivous. Soppatykki seisahtuu maitokopille kello 14.

Kirkonkylässä mennään siivoamaan uimarantaa ja pesemään uimakopit kesäkuntoon sekä siivotaan tienvarsia. Ruokaa on tarjolla museolla kello 12.

Kuukanniemessä niinikään siivotaan uimaranta ja pestään uimakopit ja siivotaan tienlaitoja. Soppatykki on uimarannassa kello 15.

Soppaa on varattu kaikkiaan 240 hengelle, joten ihan mittavia talkoita odotellaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *