Siirry suoraan sisältöön

Musiikkijuhlille 4.000 euroa kulttuurirahaa

Lemin musiikkiyhdistys sai 4.000 euron avustuksen Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Karjalan rahastolta Lemin musiikkijuhlien järjestämiseen heinäkuun lopussa. Apurahajuhlaa pidettiin tänä iltana Simpeleen Työväentalolla.

Tämän vuoden musiikkijuhlille apurahoja on saatu edellisvuotta enemmän. Alfred Kordelinin säätiö myönsi 5.000 euroa, Ossi ja Raija Tuuliaisen säätiö 4.000 euroa, Karjalaisen kulttuurin edistämissäätiö 3.000 euroa, Lemin kunta 3.000 euroa ja Kaakkois-Suomen taidetoimikunta 500 euroa. Lemin seurakunta on myöntänyt 1.000 euroa virsikonsertin järjestämiseen, mistä se kuitenkin saa osan pääsylipputuloina takaisin.

Lisäksi juhlia ovat avustaneet lukuisat lemiläiset ja lähiseutujen yritykset sponsorisopimuksin.

Lemin musiikkijuhlia vietetään 28.-31. heinäkuuta. Juhliin sisältyy viisi maksullista konserttia, neljä ilmaistapahtumaa, joista yksi on musiikillinen jumalanpalvelus,  ja oheistapahtumia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *