Siirry suoraan sisältöön

Olgalla on asiaa

Lemin nimikkolampaat Päkä ja Mäkä ovat kaiken kansan tuttuja, ja sellaiseksi hieman ennen kuolemaansa nousi myös musta lammas Olga, joka esiintyi Teräsbetonin musiikkivideossa ”Metalliolut”. Olga onnittelee nyt eläkkeelle jäänyttä Päkää jostain pilven päältä lähettämällään kuvaviestillä:

Runo kuuluu siis Metalliolutta mukaellen:

”Kuuletko kutsun sen, voiman vahvan aromisen?

/Kerran kuultuaan sitä ei halua vastustaa/

Vahvaa tulkintaa, yksin ja yhdessä lausuntaa/

seurassa mukavan voi oottaa saapuvan…/

Jälkeen rankan työn/

on aika pitkän eläkeyön/

näin laulaa saan:/

”ELÄKE ON,/

SEN TOISTAN HULILLANI/ELINVOIMA PALAA SUONIINI/

JOUKOSSA HYVÄSSÄ KUN SANON:/

NYT TÄYSILLÄ – PÄKÄ NUORI ON”

– Täs o puuttomoa jeänt ronikka, ja teän myötä meä haluvan toivottoa lajitoverillei oikein lutvikasta pellolle peäsy aikoa, musta lammas kirjoittaa.

 

Olgan omistaja lähestýi niin ikään Lemin Kirjavaa ja viittasi vappulehi Ampiaisessa olleeseen artikkeliin lammasrääkkäyksestä. Kun Ampiainen ilmestyy seuraavan kerran vasta ensi vappuna, Lemin Kirjava julkaisee vastineen tässä:

”Viitaten vappuiseen otsikoihin pääsemiseen (ho hoo!), kerron lehdistölle että lammastilamme – FI00000 790 7419 – toimii tällä hetkellä ilman ainuttakaan lammasta, sillä ainut tilalla elänyt lammas Olga – FI2153968, 1991-  on poistunut keskuudestamme sairauden takia. Poistotunnus on 3.

MUTTA: Olen lähettänyt kyseisen vappulehtileikkeen yhtye Teräsbetonin laulajalle, joka ilomielin hyväksyi puolustuspuheen eläinrääkkäyksestä: Olgaa ei ole rääkätty edes korvakoruilla, toisin kuin yhtyeen
jäseniä, ja lisäksi, kuten kuvasta näkyy, on Olga päinvastoin otettu yhtyeen täysivaltaiseksi jäseneksi!
-ho hooo!!- =D”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *