Siirry suoraan sisältöön

Musiikkijuhlat valmiit alkamaan

Esiintymispaikat on laitettu kuntoon, suurkuoro aloittanut harjoituksensa ja kirkossakin jo harjoitellaan huomista avajaiskonserttia varten. Lemin musiikkijuhlat 2011 ovat valmiina alkamaan.

Sopraano Anu Hostikka ja pianisti Tuula Hällström saapuivat Lemille keskiviikkona illan suussa ja aloittivat harjoitukset kirkossa.

Samaan aikaan kun kuoronjohtaja Jussi Mattila saapui Suonenjoelta ja kuorolaiset eri puolilta Etelä-Karjalaa, Helsingin suunnalta paikalle saapuivat myös sopraano Anu Hostikka ja hänen säestäjänsä Tuula Hällström, tämän kesän juhlien ahkeroijat. Heitä kuullaan torstain avajaiskonsertissa, Palolakodin konsertissa perjantaina iltapäivällä ja torilla lauantainaaamuna. Anu Hostikalla on lisäksi solistina lauantain kuorokonsertissa.

Torstain avajaiskonsertissa kuullaan myös Anu Hostikan puolisoa, tenori Juha Hostikkaa. Avajaiskonsertissa soittaa myös Trio Tapiola – Jaakko Ilves, Risto Poutanen ja Ilmo Ranta. Maineikkaalta triolta kuullaan mm. kesälemiläisen Teppo Hauta-ahon säveltämä Pianotrio.

Hostikoiden ja Tuula Hälllströmin ohjelmistoon kuuluu suomalaisia lauluja Jean Sibeliukselta, Toivo Kuulalta, Aarre Merikannolta ja Oskar Merikannolta. Avajaiskonsertti on Lemin kirkossa kello 19. Lippuja on saatavissa ovelta tuntia ennen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *