Siirry suoraan sisältöön

Lemin Korpeloiden suku kokoontuu viidennen kerran

Lemin Laakkolan kylän Korpelat kokoontuvat sunnuntaina lokakuun 2. päivänä 2011 viidenteen sukukokoukseensa Lemin koulukeskukseen (Punaportinkatu 7). Tilaisuus alkaa klo 12:00 lounaalla, koulun ovet avataan klo 10:30. Sukukokousta ennen on klo 10 mahdollisuus osallistua Jumalanpalvelukseen Lemin kirkossa.

Suvun kantatila on Lemin Laakkolan kylässä Jängynjärven rannalla Lappeenrannan ja Lemin rajalla. Tutkimus käsittää yli 2.000 henkilöä ja vanhimmat tiedot yltävät 1600-luvun alkupuolelle. Korpelat liittyvät avioliittojen kautta moniin Etelä-Karjalaisiin sukuihin.

Tutkijat toivottavatkin mahdollisimman monen sukuhaaran edustajat lämpimästi tervetulleiksi tilaisuuteen! Sukukokouksessa täydennetään uusimilla tiedoilla Korpelan suvun historiasta kertovia kahta aiemmin julkaistua sukuluetteloa.

Sukukokoukseen pyydetään ilmoittautumaan etukäteen sunnuntaihin  25.9.2011 mennessä maksamalla osallistumismaksut, jotka sisältävät ruokailut ja kahvit Korpelan Sukukokouksen tilille (EKOP Lpr 562009 – 2152062); aikuiset 25 Eur, 7-12 vuotiaat 15 Eur. Henkilömäärät pyydetään ilmoittamaan maksun yhteydessä ja ottamaan maksukuitti mukaanne. Ruokana on karjalanpaisti. Ruoka-ainerajoitteisten pyydetään valitsemaan kala- tai kasvisvaihtoehto ja mainitsemaan siitä ilmoittautumismaksun yhteydessä.

Lisätietoja Ilmo Korpelalta puh. 0503718570.

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *