Siirry suoraan sisältöön

Luukkanen toi voiton Lemille

Kunnanjohtaja Simo Luukkanen toi Lemille voiton viiden kunnan kunnalliskisassa Savitaipaleella torstaina. Luukkanen voitti metsänleimauksen, toisillä lajivoiton Lemille, mikä merkitsi lopulta myös kokonaiskilpailun voittoa.

Lajeihin kuului mm. heinänheitto. Savitaipaleen Satu Valassaaren tyylinäyte, vuoroaan odottamassa Johanna Bäcklund Savitaipaleelta (vas.) sekä Helena Uski ja Raimo Turunen Taipalsaarelta. Kuva: Pentti Pitkänen.

Aloituslaji metsänleimaus olikin tiukkaa taistoa Lemin ja Suomenniemen välillä, sillä Simo Luukkanen otti voiton vain yhden pisteen erolla Suomenniemen Hannu Kilkkiin, joka puolestaan pisteellä päihitti Lemin Jarmo Tölskin ja Suomenniemen Keijo Härkäsen. Nämä taas olivat pisteen edellä Lemin Pentti Pitkästä ja Suomenniemen Kyösti Kiljusta, joille Suomenniemen Juha Nirkko hävisi pisteellä. Luukkasen ohella metsänleimauksessa Lemiä suosi myös arpa, joka toi kolmannen sijan Jarmo Tölskille.

Joukkuekisan voitto meni leimauksessa siten Lemille, toiseksi tuli Suomenniemi, kolmanneksi Savitaipale. Luumäki oli neljäs ja Taipalsaari viides.

Hannu Kilkki nousi selvästi voittajaksi, kun piti arvioida etäisyyttä hirveen. Toiseksi tuli Taipalsaaren Raimo Turunen ja kolmanneksi Savitaipaleen Pentti Eteläpää. Joukkuekisan voiton vei Suomenniemi, toiseksi tuli Savitaipale ja kolmanneksi Lemi. Neljännen sijan otti Taipalsaari ennen Luumäkeä.

Lemin Eija Sinkko oli metsänleimauksessa sjalla 16, Jarmo Tölski kolmas.

Heinänheiton mestari oli taas Lemi, toiseksi tuli Savitaipale, kolmanneksi Luumäki, neljänneksi Suomenniemi ja viimeiseksi jätettiin taas Taipalsaari.

Ekoaseammunnassa parhaiten menestyi Suomenniemi, toiseksi tuli Lemi ja kolmanneksi Luumäki. Neljännen sijan otti Savitaipale ennen Taipalsaarta.

Viimeinen laji oli kuljetusviesti. Siinä nopein oli Luumäki, toinen Savitaipale, kolmas Lemi, neljäs Suomenniemi ja viimeinen – Taipalsaari.

Kiertopalkinnon saaja ratkaistiin sijoituspisteillä: kunkin osalajin voitosta tuli viisi pistettä, jumbosijasta yksi. Lemi oli näin 20 pisteellään paras, Suomenniemi 18 pisteellään hopealla ja Savitaipale 17 pisteellään pronssilla. Luumäki sai kokoon 14 pistettä ja neljännen sijan, ja Taipalsaari joukon viimeisenä saalisti 6 pistettä.

Sisätiloihin siirrettyjen kisojen sääntöjä kilpailijoille selvittivät hallintojohtaja Marja-Leena Silvennoinen ja liikuntatoimen ohjaaja Timo Mikkola.

Metsänleimaus: 1) Simo Luukkanen Lemi 66, 2) Hannu Kilkki Suomenniemi 65, 3) Jarmo Tölski Le 64, 4) Keijo Härkänen Su 64, 5) Pentti Pitkänen Le 63, 6) Kyösti Kiljunen Su 63, 7) Juha Nirkko Su 62, 8 ) Sirpa Jukkara Sa 61, 9) Tapio Iso-Mustajärvi Sa 61, 10) Asmo Karhu Luumäki  60, 11) Satu Valassaari Sa  60, 12) Maiju Hölsä Sa 60, 13) Anne Pylvänäinen Lu 60, 14) Markku Huopainen Lu 59, 15) Helena Uski Taipalsaari 59, 16) Eija Sinkko Le 58, 17) Terttu Heimala Lu 58, 18) Heikki Havo Sa 58, 19) Katriina Ovaska Lu 56, 20) Anni Laihanen Ta 55, 21) Marja-Leena Silvennoinen Sa 54, 22) Esko Huopainen Lu 53, 23) Tarja Hakuli Su 53, 24) Hannu Hakonen Le 52, 25) Pekka Hatakka Sa 52, 26) Pasi Kyllönen Lu 50, 27) Tarja Haikonen Lu 49, 28) Kaisu Suoknuuti Lu 48, 29) Johanna Bäcklund Sa 48, 30) Olavi Punkka Le 46, 31) Raimo Turunen Ta 46, 32) Pentti Eteläpää Sa 45, 33) Päivi Kärmeniemi Lu 42, 34) Marja Kauppi Su 42.

Tarja Haikonen, Luumäki 49 27
Kaisu Suoknuuti Luumäki 48 28
Johanna Bäcklund Savitaipale 48 29
Punkka Olavi Lemi 46 30
Raimo Turunen Taipalsaari 46 31
Pentti Eteläpää Savitaipale 45 32
Päivi Kärmeniemi Luumäki 42 33
Marja Kauppi Suomenniemi 42 34
Lasse Kähärä Taipalsaari 42 35

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *