Siirry suoraan sisältöön

Lemin teatteri valmistautuu jo uuteen syksyyn

Kuukauden päivät malttoi Tapiolan teatteriporukka pysytellä kotona viimeisen Vaimoke-esityksen jälkeen, kun jo alkoi veri vetää takaisin Tapiolaan. Syksyksi on taas luvassa ensi-ilta – ehkäpä kaksikin.

Uuden näytelmän tekoon oli kannustamassa ohjaaja Sami Sivonen, joka mieluusti käyttää syksyn, mutta jo osan keväästäkin uuden esityksen harjoittamiseen. Tarkoitus on, että esitykset alkavat jo lokakuun lopulla.

Sivosella oli mukanaan jo teksti, jossa on roolit kuudelle herralle – neljä heistä hieman vanhempaa – ja neljälle rouvalle tai neidille. Vaan kun Tapiolaan tupsahti tuplasti tuo harrastajamäärä, ei kaikkia mitenkään saa samaan näytelmään mahtumaan. Tapiolan näyttämö on innostanut erityisesti nuoria tyttöjä esiintymään. Niinpä Sivonen päätti, että nuorison kanssa tehdään ihan oma esitys syksyn aikana.

Nuoret pääsevät kuitenkin näyttämölle myös tänä keväänä, kun Tapiolassa pidetään improvisaatioharjoituksia. Niillä valmistaudutaan näytelmäryhmien väliseen improliigaan, joka taas käynnistyy.

Nuoria näyttelijöitä on koulittu myös Kuukanniemessä, missä Sami Sivonen on vetänyt lasten ja nuorten teatterikerhoa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *