Siirry suoraan sisältöön

Sirkustemppuja Virkiöitten iloksi

Kun Heitlahen Virkiät kokoontuivat torstaiseen tapaansa, saivat he nähdä uskomattoman sirkus-shown.

Simo Pessan jonglööraus palavilla soihduilla oli viisainta tehdä ulkona. Kuva: Sirkka-Liisa Vaalivirta.

Vieraina runoineen ja tarinoineen olivat Alli Kauppi ja Terttu Kultanen. Kerholaiset Maire ja Mauri Kylliäinen toivat mukanaan tyttärensä Eijan sekä tämän tyttären Tarun perheineen. Virkeät saivatkin nähdäkseen huikeita sirkusesityksiä.

Kahdeksanvuotias Elli Pessa on jo kolme vuotta käynyt Kouvolan Kuusankosken sirkuskoulu Bravuuria. Tyttö on uskomattoman notkea, vannekin pyörii kaikilla mahdollisilla ruumiinosilla, jalka nousee helposti niskan taakse, spagaati onnistuu ja monet notkeat temput niin, ettei kamera mukaan ehdi.

Sirkustempuissa on myös paljon nostoja ja heittoja, niissä avusti isä Simo Pessa.

Todellisesta taiteilijasta kertoo Ellin aiemmassa esityksessä sattunut onnettomuus, jossa käsi meni poikki. Ambulanssikyydin jälkeen sairaalassa tolkkuihinsa tullut tyttö kysyi äidiltään ensimmäiseksi: ”Valuuks mun meikit?”

Isä taituroi keiloilla ja pikkusisko Viveca, 7, esitti myös omaa ohjelmaa. Päivä päätettiin pihalla Simo Pessan tulishowlla.

SIRKKA-LIISA VAALIVIRTA

Elli Pessa hurmasi notkeudellaan ja ketteryydellään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *