Siirry suoraan sisältöön

Lemi ei hyväksy pakkoliitoksia

Lemin kunnanvaltuusto ei hyväksy pakolla tehtäviä kuntaliitoksia tai valtionosuuksilla ”taivuttamista” vapaaehtoisiin liitoksiin. Kunnanvaltuusto päätti valtiovarainministeriölle annettavasta kuntarakennemuutosta koskevasta  lausunnosta tiistaina.

Kunnanvaltuusto on eri mieltä kuntarakennetyöryhmän kanssa tämän tekemistä Lemiä koskevista analyyseistä. Kunnanvaltuusto muistuttaa, että Lemi on muuttovoittoinen, huoltosuhteeltaan hyvä ja vähävelkainen kunta, joka tekee yhteistyötä muiden kuntien kanssa.

Lemi soisi Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirille mahdollisuuden näyttää, mihin se pysty, ilman että uudet muutokset tulevat järjestelmää romuttamaan.

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *