Siirry suoraan sisältöön

”Hippi” Lähteenmäki hehkuttaa Lemiä

Lemin kunta saa suitsutusta tämän päivän Aamulehdessä etusivulta alkaen. Stam1nan kosketinsoittaja Emil ”Hippi”Lähteenmäki ylistää täkäläistä suhtautumista bändien harjoitteluun.

 

Lähteenmäki on monen muun tamperelaisen muusikon tavoin suuttunut kaupungin aikeista sulkea treenikämppiä. Hänellä kuitenkin asiat ovat paremmin kuin monella muulla:

”Olen asunut Tampereella seitsemän vuotta ja koen itseni ylpeästi tamperelaiseksi. Mutta tällaisten uutisten valossa olen myös iloinen siitä, että olen osa menestynyttä eteläkarjalaista yhtyettä Stam1naa”, Lähteenmäki toteaa.

”Häpeillen joudun tunnustamaan, että 3.000 asukkaan Lemin kunta tarjoaa huomattavasti varauksettomamman tukensa paikalliselle yhtyetoiminnalle”, kirjoittaa kiukkuinen Lähteenmäki Tampereen kaupungille Aamulehden mukaan.

Lähteenmäki on iloinen, että Tampereen harjoituskämppätilanne ei haittaa häntä – siinä suhteessa ei liki 300 kilometrin harjoitusmatka Lemille ei tunnu missään.

Aamulehden jutussa kerrotaan sekin, että Lemin kunta on palkinnut Stam1nan kotiseudun myönteisestä esillä pitämisestä ja hyvästä musiikkimenestyksestä.

Stam1na esiintyy tänään Tammerfestissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *