Siirry suoraan sisältöön

Lemin musiikkijuhlilla 3.300 kävijää

Lemin musiikkijuhlien päätöskonsertissa operettimusiikista nautti 426 kuulijaa. Kaiken kaikkiaan nelipäiväinen tapahtuma oheistapahtumineen kokosi yli  3.300 hengen yleisön, eli kunnan väkiluku ylittyi jälleen.

Sopraano Elli Vallinoja ja tenori Kalle Koiso-Kanttila päätöskonsertissa.


– Sopivan kokoinen mittasuhteiltaan, hieno tunnelma, kiitti avajaiskonsertin ja musiikillisessa jumalanpalveluksen klarinetisti Okko Kivikataja.
– Tuntuu, että on kyseessä koko paikkakunnan tapahtuma, jota suuri vapaaehtoisten joukko tekee, kommentoi neljällä estradilla urakoinut sopraano Elli Vallinoja.
Molemmat antavat kiitosta järjestelyille, jotka toimivat kitkattomasti, ja apu tuli kaikkiin ongelmiin helposti.
Juhlien taiteellinen johtaja Päivi Loponen-Kyrönseppä oli myös yhtä hymyä päätöskonsertin jälkeen:
– Taso nousi viime vuodesta ja erityisesti Jukka Eskola -trion jazz-konsertti Kouvon baarissa oli todella korkeatasoinen, hän kiittää.
Juhlien järjestäjät saivat konsertti konsertin jälkeen kiitosta myös yleisöltä. Moni kuulija on jo vakiintunut Lemin-kävijä, mutta aina uuttakin yleisöä juhla on tavoittanut.
Lipunmyynnin loppusaldo on vielä laskematta, mutta noin 1.000 myytyä lippua on  hieman vähemmän, kun alkujaan laskettiin, mutta lukemana tyydyttävä. Julkisen ja säätiörahoituksen myötä tulos on jopa hyvä,..
Apurahojen turvin on voitu tarjota musiikkia myös ilmaiseksi. Ilmaiskonserteissa kävi peräti 810 kuulijaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *