Siirry suoraan sisältöön

Yle tenttaa Lemin ehdokkaita torstaina

Yle Etelä-Karjalan Kuntakaruselli vierailee torstaina Lemin Kirkonkylän koulukeskuksessa. Yleisradion toimittajien vetämässä paneelissa ovat mukana kaikkien kuuden ehdokaslistan edustajat.

Tilaisuus alkaa kello 18, ja paneelikeskustelun vetävät Yle Etelä-Karjalan toimittajat Marjo Pirilä ja Juha-Pekka Taskinen. Vaikka keskustelu radioidaankin seuraavana päivänä, toivoo Yle paikalle mahdollisimman paljon väkeä.

Paneeliin ottavat osaa keskustan Eija Sinkko, kokoomuksen Mervi Rings, SDP:n Pekka Purtilo, kristillisdemokraattien Tarja Kohonen, vihreiden Risto Pietiläinen, perussuomalaisten Mika Lohtander ja oman listansa ehdokas Jouni Punkka.

Toimittajien ohella yleisö pääsee esittämään kysymyksiä ehdokkaille. Kiertueesta tarkemmin radion omilla sivuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *