Siirry suoraan sisältöön

Veli-Pekka Okko valtuuston johtoon

Kokoomuksen uudesta kunnanvaltuutetusta Veli-Pekka Okosta leivottiin Lemin valtuuston uusi puheenjohtaja. Keskustan Eija Sinkko johtaa edelleen kunnanhallitusta.

Valtuusto valitsi ensimmäiseksi varapuheenjohtajakseen keskustan Hannu Hakosen ja toiseksi varapuheenjohtajaksi perussuomalaisten Juha Koiviston.

Kunnanhallituksen varapuheenjohtajana jatkaa kokoomuksen Arto Penttilä. Kunnanhallituksen muut jäsenet ovat keskustan Kati Buuri ja Jarmo Tölski, kokoomuksen Mervi Rings,perussuomalaisten Mika Lohtander ja vihreiden Risto Pietiläinen.

Sinkon varajäsen on Tarja Husu-Tuuliainen, Buurin Ritva Laurikainen, Tölskin Matti Tapanainen, Penttilän Markku Pesari, Ringsin Laura Sirkka, Lohtanderin Lasse Nisonen ja Pietiläisen sosialidemokraattien Pekka Purtilo.

Valtuuston puheenjohtajat valittiin täksi vuodeksi, kunnanhallituksen pesti kestää kaksi vuotta.

Lautakunnat valittiin koko valtuustokaudeksi, neljäksi vuodeksi. Maaseutulautakuntaa johtaa keskustan Matti Tapanainen, varapuheenjohtaja on kokoomuksen Juha Torvi. Jäseninä lautakunnassa ovat Tarja Husu-Tuuliainen, Matti Huttunen, Tuula Kosunen, Daniel Kaartinen ja Eini Kosonen.

Teknisen lautakunnan puheenjohtaja on tuttuun tapaan keskustan Olavi Punkka.( Hänen henkilökohtainen varajäsenensä on valitsijayhdistyksen Jouni Punkka.) Lautakunnan varapuheenjohtaja on sosialidemokraattien Antti Junni ja jäseninä lautakunnassa ovat Heikki Taipale, Ritva Laurikainen, Maija Rämä, Laura Sirkka ja Lasse Nisonen.

Sivistyslautakunta sai uuden puheenjohtaja kristillisdemokraattien Tarja Kohosesta. Varapuheenjohtaja on kokoomuksen Mervi Rings. Jäseninä lautakunnassa ovat Anu Karhu, Hannu Hakonen, Matti Haiko, Ilkka Helen ja Marja Värtö.

Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin edellisvaltuuston puheenjohtaja Juha Junnonen kokoomuksesta. Varapuheenjohtaja on kristillisdemokraattien Osmo Pylkkö. Jäseninä lautakunnassa ovat Pauli Mikkonen, Tuula Konttinen ja Satu Turku.

Eksoten kuntayhtymän valtuustossa Lemiä edustavat Jarmo Tölski ja Risto Pietiläinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *