Siirry suoraan sisältöön

Eläväisiä esityksiä Gellariassa

Teksti ja kuvat: Terttu Kultanen

Savitaipaleen Kansantaideyhdistyksen elävän taiteen iltapäivä Gellariassa 21.7. sai runsaasti yleisöä ja oli vallan monipuolinen esityksiltään.

Kuusankosken Eläkkensaajat tanssivat rivissä.

Seppo Laari soitti yhtä aikaa huuliharppua ja kitaraa, sekä laulelikin muutaman kauniin kappaleen. Ismo Tuhkalainen lausui rutinoituneena esiintyjänä Eeva Jokipellon runoja ja Arja Vainio tuotteliaana runoilijana itse kirjoittamiaan tekstejä.

Anja Vainio eläytyi teksteihinsä.

Kuusankosken Eläkkeensaajien tanssiryhmän rivitanssiesitykset taas toivat vauhtia ja vipinää iltaan. Olin kuvitellut rivitanssia tanssittavan kantrimusiikin tahtiin, mutta hienosti näytti askellus sopivan niin polkan kuin jenkankin rytmeihin!
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!
Näyttely Gellariassa on avoinna vielä pari viikkoa, kuten Art Paimensaari Paimensaaressakin.
Seuraava elävän taiteen iltapäivä on Paimensaaressa ensi sunnuntaina klo 16 jolloin lauletaan yhdessä Karjalaisia lauluja Eino Aapron säestämänä. Matti Rautio kertoilee karjala-aiheesta ja tapahtumaan piipahtaa myös “Honey Bambi”.
Terttu Kultanen juontaa tilaisuuden –kuinkas muuten kuin Karjalan murteella.
Eli tervetulloo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *