Siirry suoraan sisältöön

Minne katosi sopivan kokoinen?

Eukkomamma on ihmeissään, kun kaapit ovat muuttuneet väärän kokoisiksi.

Ennen mahtui lattianpesuaine siivouskomeron yläkaappiin ja pesupulveripaketti lavuaarin aluskaappiin. Vaan ei enää.

Lähikaupan valikoimasta saa etsimällä etsiä sen kokoista pulveripakettia, että sen saa sopimaan hyllylle, joka 20 vuotta sitten oli normien mukaan tehty. Vielä löytyy sentään parikin laatua, mutta huuhteluaineessa on vain yksi merkki, joka on ymmärtänyt lisätä tilavuutta sivusuunnassa.

Siivouskomerossa mahtuivat putelit ennen kaikki ylähyllylle lasten ulottumattomiin ja oven taakse. Nyt pulloista on tullut sellaisia tonkkia, että eivät mahdu kuin kyljelleen. Pitää säilyttää pesukoneen päällä. Onneksi shampoopullot ovat sen verran pieniä vielä, että ilman lasejakin aineet erottaa toisistaan.

Isoilla pulloilla hämätään kuluttajia ostamaan enemmän, kun näennäinen litrahinta on halpa. Mutta kun sen mahtitölkin kallistaa, niin siitähän hulahtaa tuplamäärä ainetta ja etu on syöty.

Eikä monikiloinen pulveripakettikaan ainakaan eukkomamman huushollissa säily paakkuuntumatta kuukausitolkulla. Mieluummin ostaa vähemmän kerralla ja vaikka eri lajeja erilaisille vaatteille.

Joku fiksu tosin valisti, että siivouskomeron hylly on siirrettävää mallia. Ehkä pitää lopettaa marmatus ja siirtää hyllyä yhdellä pykälällä alaspäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *