Siirry suoraan sisältöön

Lemi-tietoa kasapäin

Lemin Kirjava sai mielenkiintoisen linkin, oikean aarrearkun Lemistä kiinnostuneille:

Tervehdys

Päivittäessäni netissä kotisivullani olevaa Lemin historiaa löysin tien sivullenne. Yksi harrastukseni on sukututkimus. Siihen liittyen oman sukuni tutkimuksen yhteydessä tein aikanaan ”Lemiläisten sukujen sukuselvitysluettelon 1818-1919”, joka löytyy Suomen Sukututkimusseuran sivuilta.

Olen niin ikään tallentanut myös muuta Lemiin liittyvää kotisivullani. Yksi niistä on Lemin kronologinen historia, jonka laitoin kotisivulle jo vuonna 1999. Olen viime aikoina päivittänyt tätä sivua ja sinne on tullut paljon uutta tietoa.

www.kolumbus.fi/jamikko

Ystävällisin terveisin

Jukka Mikkola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *