Siirry suoraan sisältöön

Kylläpä harmitti

Sitä arveltiin, että seisomapaikkalippuja SaiPa-JyP-otteluun saisi vielä helposti, mutta joka luukulla luki lauantaina ”Loppuunmyyty”

Onneksi lippuluukun tietämillä tarjottiin jonkun porukan peruutuslippuja, istumapaikoille ja hyvällä alennuksella, niinpä päästiin sisään tällä kertaa istumapaikoille. Seisomakatsomo näytti olevan tupaten täynnä

katsomo

. SaiPa pinnisteli ihan loppumetreille, kolme pistettä olisi selvästi kuulunut sille, mutta voi voi sentään! Jatkoajalla kävi suuri vääryys, jonka tämä eukkokin näki. Keskikentällä joku jyppiläinen löi saipalaista kasvoihin, niin että tämä putosi polvilleen, peli olisi pitänyt puhaltaa poikki, mutta tuomareitten -ja monen muunkin silmät olivat SaiPan maalin edessä, jossa kuudella viittä vastaan pelaannut JyP pisti kiekon maaliin.

No, olihan lehdessäkin sitten, että oikein oli eukko nähnyt, vaan eipä näitä eukon tuomarointeja ole ennenkään hyväksytty. Kylläpä harmittaa!

P.S. eukon harmitus varmaan tiistaina hellitti, kun SaiPa varmisti paikkansa kuuden sakissa ja suoran puolivälieräpaikan… (päätoimittajan kommentti)

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *