Siirry suoraan sisältöön

Yllätyksiä hanurista

Eukkomamma osti postimerkkejä, kun tykkää lähettää kirjeitä ja kortteja. Kauniita ja kesäisiä merkkejä olikin tarjolla.Postin uusimmissa kirjemerkeissä soitetaan haitaria ja kannelta. Mutta että ne itsekin soivat, se on uusinta uutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuulemma juju on se, että kun lataa postissa kehitetyn sovelluksen älypuhelimeensa ja skannaa sitten merkin, alkaa puhelimessa soida hanuri  – tai kannel. Eukkomamma ei asiaa ole itse testannut, kun ei älypuhelinta omista, ja kun edelleenkin käyttää postimerkkejä vain kirjeiden ja korttien lähettämiseen.

Siksi eukkomamma jäikin pohtimaan, millä rahalla moiset ilmaiset sovellukset on kehitetty. Ehkä niillä, kun postin aamukantoa on myöhennetty ja lehtien viikonloppukannosta osassa maata kokonaan luovuttu. Kun ei kannata eikä ole rahaa. Sen sijaan kannattaa palkata sovelluskehittäjiä ja haitarinsoittajia? Ehkä säveltäjiäkin? Aika lailla hanurista.

Eukkomamma jääkin odottamaan, millaisia lisäyllätyksiä sisältyykään syksyllä ilmestyviin Tom of Finland -postimerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *