Siirry suoraan sisältöön

Ville Rusanen Lemille kehujen saattelemana

Lemin musiikkijuhlien avaaja, baritoni Ville Rusanen on saanut runsaasti kiitosta roolityöstään Kimmona Savonlinnan oopperajuhlien Kullervo oopperassa.

Ville Rusanen Lemin torilla neljä vuotta sitten.

Ville Rusanen Lemin torilla neljä vuotta sitten.

Tässä muutamia poimintoja verkosta:

”Oopperajuhlien kesän 2014 vuoden taiteilija Ville Rusanen debytoi lapsuudenystävä Kimmon roolissa. Tittelinsä taiteilija kantaa hienosti: Rusanen kuvittaa mielenterveytensä menettävän Kimmon maailmaa ihastuttavan taipuisalla äänellään”, kiittää Päivi Kuokkanen Ylöjärven Uutisissa.

”Ville Rusanen yksinkertaisesti loistaa Kimmona. Heiskasen ohjauksessa Kimmo on ontuva, hieman lapsekas ja ehkä yksinkertainenkin hahmo, mutta sydän hänellä on paikallaan. Rusanen ilmaisee tätä kaikkea onnistuneesti, ja hänen kaunis ja sointuva äänensä pääsee oikeuksiinsa.
Rusanen tuo Kimmoon sellaista herkkyyttä, joka menee suoraan sydämeen”, suitsuttaa Veera Jääskeläinen Keskisuomalaisessa.

”Ville Rusanen Kimmona oli ihana, sympaattinen ja lojaali kaveri. Molemmat baritonit lauloivat ja näyttelivät upeasti”, toteaa Anja Yle Klassisen sivuilla.

”Ville Rusanen Kimmona teki vaikuttavan roolityön. Baritoni huojui korkealle hienosti ohentuen”, kiittää Matti Saurama Demarissa.

Ville Rusasta kuullaan Lemin musiikkijuhlien avajaiskonsertissa ”Matkamiehen lauluja” nyt torstaina 24.7. kello 19 Lemin kirkossa. Hänen säestäjänään on pianisti Juho Alakärppä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *