Siirry suoraan sisältöön

Kuukanniemen koulu hallituksen listalla

Lemin kunnanhallitus tekee tänään esityksensä Kuukanniemen koulun jälleenrakennuksesta. Kunnanjohtajan esitys on esikoulun ja kahden alaluokan koulurakennus.

Nyt puretun kokoinen koulu maksaisi liki yhdeksän miljoonaa euroa.

Nyt puretun kokoinen koulu maksaisi liki yhdeksän miljoonaa euroa.

Kuukanniemen vanhemmat puolsivat viime viikolla pidetyssä tilaisuudessa vahvasti uuden kuusiluokkaisen, liikuntatilat sisältävän koulun rakentamista. Sellaisen hinnaksi on kunnassa laskettu 8,9 miljoonaa euroa.

Esiopetuksen ja kahden koululuokan ratkaisu maksaisi 1,5 miljoona euroa. Kunnanjohtajan esityksessä todetaan, että tilat olisi suunniteltava niin, että niitä voidaan myöhemmin laajentaa isommaksi kouluksi. Myös liikuntatilojen rakentamisen myöhemmin tulisi onnistua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *