Siirry suoraan sisältöön

Kirjava oli uutinen Turussakin

Eukkomamma sai kopion Turun Sanomissa toissa sunnuntaina julkaistusta uutisesta.

Uutinen täytti koko ison sivun, tässä siitä osa.

Uutinen täytti koko ison sivun, tässä siitä osa.

Eukkomamman potturetki länteen oli siis uutisen arvoinen sielläkin. Ilmeisen tyytyväiseltä museopuutarhuri Leena Haimi siemenperunoihinsa edelleen on, Riitta Salmen ottamasta mainiosta kuvasta päätellen. Kuralan kylänmäelle hän saa ihan kunnon rivin kirjavaa perunaa, kun ei jutun mukaan ole raaskinut laittaa kattilaan ainuttakaan saamistaan potuista.

Mikko Ervastin kirjoittamassa jutussa eukkomamman titteliksi on kirjattu ”maatiaisperunoihin hurahtanut”. No, kaiketi niihinkin. Sen kuvan varmasti saa ainakin se, joka lukee Lemin Kirjavaa. Kuinkahan mones juttu kirjavasta tämä on Kirjavassa?

Mutta jos aihe kelpaa ihan oikeisiinkin julkaisuihin, hurahtaminen sallittakoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *