Siirry suoraan sisältöön

Stoorista uusi johtaja

Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti uudeksi kunnanjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Jussi Stoorin, 39. Stoor on Sulkavan hallintojohtaja.

Hallintojohtajana hän on toiminut viisi vuotta, viime vuonna jonkin aikaa myös vt. kunnanjohtajana. Sitä ennen hän toimi projektipäällikkönä ja projektiassistenttina opinahjossaan Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa.

Lappeenrannassa syntynyt Stoor kirjoitti ylioppilaaksi Lauritsalan lukiosta vuonna 1994, maisteriksi hän valmstui vuonna 2008. Vuonna 2012 hän suoritti johtamisen erikoisammattitutkinnon Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistossa. Sotilasarvoltaan hän on alikersantti.

Jussi Stoorilla on vaimo ja yksi lapsi.

Hakijoita Lemin kunnanjohtajan virkaan oli 12. Kunnanjohtaja Simo Luukkanen jää eläkkeelle syyskuussa, mutta lomille jo kesällä. Uuden kunnanjohtajan odotetaan ottavan tehtävän hoidettavakseen kesän aikana.

Jussi Stoorin tunnelmista vaalin jälkeen voit lukea Etelä-Saimaan verkkosivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *