Siirry suoraan sisältöön

Lukijalta: Jalkosalmessa rauhaton yö

3.8.2015 Eräs Kotalahtelainen majoitusyrittäjä jonka oma paikka oli jo täynnä neuvoi ystävällisesti kahta väsynyttä pyöräilijää leiriytymään Jalkosalmen taukopaikan nurmikolle. Paikka olikin luonnonkaunis ja siisti – vaikutti mukavalta paikalta yöpyä tilapäisesti.

Toisin kävi. Kaksi tyyppiä terrorisoi koko järven rauhaa vesiskootterilla jatkaen myöhään iltaan. Ja luultavasti kun eivät enää pysyneet skootterin kyydissä jatkoivat samaa hommaa moottoriveneellä pitkin yötä. Rannalta raikasi musiikki.
Me olimme liian väsyneitä että olisimme pakanneet kamat ja siirtyneet muualle joten jäimme siihen ja kärsimme.
Harmi, hieno paikka ja hienoa että paikalliset pitävät siitä ilmeisesti itse huolta. Eniten käy sääliksi niitä ihmisiä jotka omistavat mökin/asuvat saman järven rannoilla ja joutuvat kuuntelemaan tuota turhaa mekastusta luultavasti vähän väliä.

Timo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *