Siirry suoraan sisältöön

Positiivisesti SaiPan matsiin

Lemin kunta julisti positiivisuuskilpailun. Kaikki kansa on nyt haastettu muistelemaan positiivisia eli konavia asioita Lemistä ja muotoilemaan niistä jokainen yhteen lauseeseen.

Naisia hurmaavat muiden muassa Tahvo Suihko (Jari Kapiainen, vas,) ja leskimies Nukari (Kai Grén).

Lemin teatteri kuuluu positiivisiin asioihin ehdottomasti.

Kansalaisten keksimiä lauseita kunta sitten käyttää markkinoinnissaan. Jokainen voi keksiä niin monta lausetta kuin häntä huvittaa ja päässä raksuttaa. Kunta sitten valitsee parhaan, ja sen lähettäjä saa palkinnoksi VIP-kutsun kahdelle hengelle jääkiekon liigaotteluun SaiPa-HPK Lappeenentaan lokakuun 24.päivänä. Aitioseuraksi on lupautunut kunnanjohtaja Jussi Stoor.

Lisäksi kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan kaksi särälahjakorttia.

Lauseet yhteystietoineen tulee lähettää sähköpostitse tai perinteisesti postin kautta kuntaan perjantaihin 9. lokakuuta kello 15 mennessä. Tunnuksena aihekentässä tai kirjekuoressa tulee mainita ”Positiivisuuskilpailu”.

Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät kunnan kotisivuilta.

Lemin Kirjava pidättäytyy liiasta positiivisuudesta kilpailuaikana, jotta ei varastaisi keneltäkään hyvää mainoslausetta. Mutta vinkiksi aiheista se julkaisee Mikko Pekarin äskettäin laatiman listan hyvistä lemiläisistä ja Lemiin liittyvistä asioista:

Lemi on voimaa ja resursseja, hyvä HPV, Lemin Kirjava, Lemin Esko, onnea Lemin Eskot, Lemi Toivo, Saipa, Janne Salmen säätiö, Kopa ja Särä näin aluksi….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *