Siirry suoraan sisältöön

Palveluohjaaja tutuksi

Teksti ja kuva: Sirkka-Liisa Vaalivirta

Savitaipaleen Hyvinvointiasemalla kokoontuva Reuma-Reippaiden ryhmä pääsi ihan ensiksi verenpaineen mittaukseen, vietettiinhän parhaillaan ”aivopäivää”. Sen jälkeen tutustuttiin palveluohjaajaan.

Kuvassa Karla Peitsoma vasemmalla, taustalla ReumaReippaita ja oikealla Savitaipaleen reumahoitaja Marja Lavikka.

Kuvassa Karla Peitsoma vasemmalla, taustalla ReumaReippaita ja oikealla Savitaipaleen reumahoitaja Marja Lavikka.

Hiukan toistakymmentä naista etsiytyi sitten alakerran kokoushuoneeseen, jossa alkujumpan ja päiväkahvin jälkeen päästiin varsinaiseen ohjelmaan. Vieraaksi oli kutsuttu palveluohjaaja Karla Peitsoma, jonka työpiste on hyvinvointiaseman aulassa. Hän on tavattavissa Savitaipaleella keskiviikkoisin ja torstaisin klo. 9-15.

Työhuoneeseen voi poiketa ilman ajanvarausta, mutta voi senkin halutessaan tilata puh. 040-6511581.Häneltä voi kysyä neuvoa melkein mihin hyvänsä, tiukan paikan tullen vaikka kaavakkeitten täyttöön. Hän ohjaa asiakasta eteenpäin monenlaisissa pulmissa ja tilaa tarpeen mukaan aikojakin. Eikä siinä kaikki, myös lemiläiset saavat yhden päivän viikossa tällaista neuvontaa!
Loppuaika vietettiinkin sitten tavalliseen tapaan vertaistuen merkeissä, porukalla nauretaan omille reumavaivoille, jotka kodin yksinäisyydessä saavat itkun pintaan kipuineen ja jäykkyyksineen. Kyllä se vähän helpottaa, kun tietää ettei kuitenkaan ihan yksin kipuile!

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *