Siirry suoraan sisältöön

Lemiläiset potut Pohjois-Karjalan mullassa

Pohjois-Karjalassa on kevät! Sen tietää siitä, että maat saimme muokattua juuri sopivasti ennen helluntaita ja nyt ovat myös noin viisi viikkoa sitten karsinasta itämään nostetut perunat sopivasti itäneinä saatettu mullan kanssa symbioosiin!

Laitoimme 13. ja 14.5  kaikki lemiläiset lajikkeemme maahan. Siellä ne saavat maistella pohjoiskarjalaista multaa ja pitkää, valoisaa aurinkoista kevättä ja kasvattaa jälleen kerran upeat mukulat nautittavaksi.
Meillä on kolmea lajia lemiläistä perua olevaa pottua, eli ”Lemin punanen”, ”Lemin kirjava” ja ”Aikainen punainen”, siis ne, mitkä varmasti ovat kaikilla ”itseään arvostavalla lemiläisellä perunanviljelijälle”.
Keväisin terveisin
Aapo ja Anna Liisa Tajasvuo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *