Siirry suoraan sisältöön

Suvivirsiä ja -lauluja yhdessä laulaen

Teksti ja kuva Sirkka-Liisa Vaalivirta

Laulu kuuluu kesään, etenkin yhteislaulu.

Hyrkkälän väki kokoontui entiselle koululle laulamaan kesäisiä lauluja.

Hyrkkälän väki kokoontui entiselle koululle laulamaan kesäisiä lauluja.

Tuskin saatiin Mäntyperän näyttelyn avajaiskahvit juotua, kun saman katon alle kokoontuivat kesää avaamaan kauneimpien luontovirsien laulajat. Pienen iltahartauden piti lääninrovasti Ossi Hjerppe ja veisuuta säesti kanttori Aino Juntunen. Suvivirrellä laulanta aloitettiin ja  täytekakkukahveilla suvi-ilta päätettiin.
Heti seuraavana päivänä lauluja jatkettiin Hyrkkälän erämiesten majalla,entisellä koululla. Siellä tuvan täysi ihmisiä lauleskeli eläkeläisten  kuukausittaisessa tapaamisessa, kahden haitarin säestyksellä ja Sinikka Aapron esilaulun tuella iloisia ja haikeitakin lauluja, ja makoisat kahvit tarjosivat tietenkin Hyrkkälän ehtoisat emännät.

Seuraavan kerran eläkeläisten pihalaulajaiset pidetäänkin Mäntyperän maisemissa  4.7.-16 klo. 12.30

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *