Siirry suoraan sisältöön

Mäntyperä sai viimein lammikon

Teksti ja kuvat: Sirkka-Liisa Vaalivirta

Savitaipaleen Mäntyperän pihapiiri sai lopultakin sen lammikon!

lammikko

Pihan kukkapenkit ovat villiintyneet hoidon puutteessa.

Mutta "oikeitten" kukkien seassa villeinä kasvavat tummat tulikukat ikäänkuin valaista pihan hämärtyvinä kesäöinä, kun tästä omin käsin usean vuoden projektina valmistuneesta lammikosta kuoriutuvat miljoonat hyttyset hyrisemään!

Mutta ”oikeitten” kukkien seassa villeinä kasvavat tummat tulikukat ikäänkuin valaista pihan hämärtyvinä kesäöinä, kun tästä omin käsin usean vuoden projektina valmistuneesta lammikosta kuoriutuvat miljoonat hyttyset hyrisemään!

Ja odottakaahan, kun vuorijalava pudottaa kaikki lehtensä, ne jotka nyt somasti kuvastuvat lammikkoon. Ei tule puutetta työstä, ei!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *