Siirry suoraan sisältöön

Stam1na päihitti Waltterin

Musiikkijuhlilla iloittiin, kun Waltteri Torikka Trio teki historiaa myymällä salin täyteen etukäteen. Stam1na pani paremmaksi, se myi ensi viikonlopun kaksi 20-vuotisjuhlakeikkaansa Tapiolassa loppuun noin kymmenessä minuutissa.

Eukkomammakin oli niin hidas, että joutuu kuuntelemaan Stam1naa ja neljää muuta bändiä kotipihaltaan – onneksi välimatkaa Tapiolaan ei ole pitkältikään.

Keikoille mahtuneille ja ovien taakse jääneille on infoa tarjolla tapahuman omilla FB-sivuilla.

Siinäkin Stam1na päihitti Waltterin, että Waltteri olettavasti pisti osuutensa lipputuloista omaan ja trionsa taskuun, mutta Stam1na lahjoittaa molempien konserttien lipputulot Lemin kunnan nuorisotoimelle. Se on komea hatunnosto bändin alkutaipaleelle avittaneille.

Kaikki, myös me keikat missanneet. pääsevät ilmaiseksi katsomaan Stam1nan 20 vuoden taipaleesta kertovaa näyttelyä Vanhaan pappilaan. Näyttely on avoinna 12.-21. elokuuta. Odottaa voi, että myös pappilan kävijäennätykset menevät uusiksi.

Stam1na juhlisti 15 vuottaan myös näyttelyllä Lemillä. Sen avajaisissa Antti "Hyrde" Hyyrynen (oik.), Juha Junnonen ja Lauri Vaalgamaa.

Stam1na juhlisti 15 vuottaan myös näyttelyllä Lemillä. Sen avajaisissa Antti ”Hyrde” Hyyrynen (oik.), Juha Junnonen ja Lauri Vaalgamaa.

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *