Siirry suoraan sisältöön

Lemin matkailuhanke Suoma-messuilla

Lemiläisiä matkailupaketteja esitellään tänään keskiviikkona Lahdessa Suoma-matkailumessuilla. Kotimaan matkailun suurin myyntitapahtuma tuo yhteen palvelujen ostajat ja tarjoajat.

– Neljällä paikkakunnalla tällä viikolla järjestettävät tilaisuudet on tarkoitettu nimenomaan ryhmämatkojen järjestäjille: järjestöille, yhteisöille ja yrityksille Lahteen on ilmoittautunut 175 ostajaa, mahdollista ryhmäasiakasta, Lemin matkailuhanketta vetänyt Eila Taurén kertoo.

Hän on Lahdessa kertomassa ja myymässä hankkeen aikana kehitettyjä matkailupaketteja, joihin on koottu ruokaa, musiikkia, teatteria, historiaa, nähtävyyksiä  ja majoituspalveluita. Neljää peruspakettia voidaan varioida asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Paketteja ovat olleet tekemässä Kuhasensaaren lomakylä, Kotalahden leirikeskus, Säräpirtti Kippurasarvi, Lemin kotiseutuyhdistys, ravintola Jehu, Kouvon baari, Niittykulman kahvila ja kauppa, Tilausliikenne Rapi ja Salpalinjan opaspalvelu.

– Myyn ryhmäpaketteja Lahdessa yhteisellä myyntipöydällä Savitaipaleen Liiku ja matkaile -kampanjan edustajien kanssa, Taurén kertoo.

Hän on lähettänyt pakettiesitettä ja Lemin uutta matkailuesitettä järjestöjen matkavastaaville myös sähköisesti. Taurén toivoisi myös mukana olevien yritysten nykyistä voimakkaammin ”hehkuttavan” hanketta ja sen tuomia uusia asiakkaita.

– Kunnassa pitäisi olla joku elinkeinoasiahenkilö, joka koordinoisi näitä asioita ja veisi eteenpäin, hän sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *