Siirry suoraan sisältöön

Näyttelijät nousivat vuoteiltaan kunnioittamaan ohjaajaansa

Lemin nuorisoseuran teatteriryhmästä puolet oli viikolla pahasti potevia. Mutta sunnuntaina he esittivät Harmaat Pantterit täydelle salille ja näin juhlivat vuoden ohjaajaksi valittua Sami Sivosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sami Sivonen on ohjannut useita Tapiolan näytelmiä.

Suomen Nuorisoseurat muisti Sivosta Vuoden ohjaaja 2016 -tunnustuksella Folklandia-tanssi- ja kansanmusiikkifestivaalilla perjantaina.

Sami Sivonen työskennellyt lavalla ja sen vieressä reippaasti yli kymmenen vuotta sekä nuorten että aikuisten kanssa. Imatralaislähtöinen Sivonen on ohjannut esityksiä ja vetänyt teatteriryhmiä muun muassa Vuoksenniskalla, Lemillä, Ulvilassa, Taipalsaarella, Rautjärvellä ja Lappeenrannassa. Vaikka hän asuu nykyisin Pirkkalassa Pirkanmaalla, työt tuovat edelleen Etelä-Karjalaan.

Sivosesta ja palkinnosta enemmän Suomen Nuorisoseurojen verkkosivuilla.

Palkinto ikäänkuin tuplaantui, kun influenssan ja flunssan riivaama näyttelijäkunta pystyi kuin pystyikin sunnuntaina nousemaan kokonaisuudessaan lavalle ja tekemään täysipainoisen esityksen. Täydessä salissa näytelmää seurasi muiden muassa pari eteläkarjalaista kansanedustajaa.

28.1. näytös joudutaan perumaan

Lemin nuorisoseura on tullut jo kuuluisaksi siitä, että näytöksiä ei ole koskaan jouduttu perumaan sairaus- tai muiden tapausten takia.

Nyt kuitenkin yksi luvattu näytös perutaan – hyvissä ajoin etukäteen. Lauantaina 29. tammikuuta Harmaita Panttereita ei nähdä eräälle näytttelijälle tulleen esteen takia.

Näytökseen lipun jo varanneet ovat saaneet tiedon peruuntumisesta.

Peruutus on ensimmäinen Tapiolan näyttämöllä 19 vuoteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *