Siirry suoraan sisältöön

Lemin valtuustoon 42 ehdokasta

Lemin kuntavaaleihin jätettin määräaikaan mennessä kuusi ehdokaslistaa. Niillä on yhteensä 42 ehdokasta. Valtuustoon valitaan 21 jäsentä.

Vihreän liiton ainoa ehdokas on Ritva Lehtonen.

Kokoomus jätti 12 ehdokkaan listan: Ari Alaoutinen, Joni Immonen, Jari Joenperä, Lasse Lehtimäki, Juha Mielikäinen, Veli-Pekka Okko, Arto Penttilä, Markku Pesari, Mervi Rings, Laura Sirkka, Esa Suomalainen ja Veijo Värtö.

Kristillisdemokraattien ehdokkaat ovat Helena Kaittola ja Eila Olkkonen.

SDP:n listalla on viisi nimeä: Antti Junni, Jari Kahelin, Jukka-Pekka Laitinen, Pekka Purtilo ja Marja Värtö.

Perussuomalaisilla on kolme ehdokasta: Viktroria Kaartinen, Juha Koivisto ja Lasse Nisonen.

Keskustalla on 19 ehdokkaan lista: Kati Buuri, Petteri Holopainen, Tarja Husu-Tuuliainen, Mika Junnikkala, Anu Karhu, Teemu Kemppainen, Tuula Konttinen, Jaana Koskinen, Heli Kärmeniemi, Sami Lamponen, Ritva Laurikainen, Panu Ovaska, Jarkko Ovaskainen, Jouni Punkka, Samu Savolainen, Heikki Taipale, Matti Tapanainen, Jarmo Tölski ja Nina Värtö.

Listoilta puuttuu kahdeksan nykyisen valtuuston varsinaista jäsentä: keskustan Eija Sinkko, Olavi Punkka, Hannu Hakonen ja Matti Huttunen, kristillisdemokraattien Osmo Pylkkö, vihreiden Risto Pietiläinen, kokoomuksen Juha Junnonen ja perussuomalaisten Mika Lohtander.

Juttua päivitetty: korjattu Joni Immosen etunimi ja lisätty Juha Junnosen nimi pois jäävien listaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *