Siirry suoraan sisältöön

Savitaipale sai uuden Tanelin ja uuden Charlotan

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Hakamäkipäivän paahteeseen kannettiin penkkejä metsän reunan viileään varjoon, eikä pilvettömän taivaan alla sateenvarjoa tarvittu kuin helteen suojaksi. Lempeä tuuli vilvoitti sekin hiukan.

SSCN5171


Varsinainen ohjelma oli jo kahtena vuonna tutuksi tullutta Tanelia (Heikki Hytti) ja Charlottaa (Terttu Kultanen), jotka päivän kunniaksi pitivät jäähyväis(?)konsertin. Mukavia lauluja kuultiinkin Ari Lindqistin (entinen Taneli hänkin) lupsakoiden juontojen lomittamana.

SSCN5172

Pari seuraavaa virkavuotta lienee hyvin musiikintäyteisiä edelleenkin, ehkä runonrippujen  täydentämiä, sillä Taneliksi valittiin Ukkoköörin johtaja Raimo Laari, ja Charlotaksi runonlausujana tunnettu Ritva Kontunen. Uusi Charlotta sai kutreilleen Terttu Kultasen virkkaaman kukkaseppeleen, ja Tanelia odottaa sitten nimikkosolmio.

Kiitospuheessaan  virkaan astuva Charlotta kertoi, että hänen Tanelinsa on innokkaasti jo lähtenyt runonkeruureissulle pohjoisen perukoille, ja palailee elokuun alkupuolella.

Koska uudesta nimikkoparista ei nyt yhteiskuvaa saatu, laitettiin Ritva-Charlotan  kanssa samaan kuvaan kaksi entistä, vaemmalla. Kaarina Lindqvist ja oikealla Maija Aapro.

SSCN5169

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *