Siirry suoraan sisältöön

Tanssittinpa Säänjärvelläkin

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Eläkeläisten iltapäivätansseihin viime tiistaina saatiin lattiantäysi  iloisia polkkaajia, valssaajia, tangontaitajia. Heikki Hytti ja Amor ovat laulattaneet kuninkaallisia ennekin, tällä kertaa Kauko Simonen toi terveisiä Rovaniemeltä.

Suomen ensimmäinen tangokuningas vuodelta 1985 valmiustautuu tässä pikkuhiljaa illan osuuteensa, ja pyysin saada ottaa kuvan, kun en ehkä varsinaisen esiintymisen aikana pääsisi irti arvanmyyntivuorostani.

SSCN4810

Komea mies, voi vain kuvitella kuinka tuikkivat silmät ja upea ääni on vuosien mittaan ihastuttanut. Ja kuten viinikin, parantunut vain on mahtava ääni. Kaksi täyttä settiä kuultiin, ihania muistoja tuli monen mieleen. Joku kertoi olleensa alusta asti fani, ja nimmari olikin arvokas kotiin vieminen.

SSCN4811
Tässä kuvassa taitaa olla jo tangon taikaa, ja taustalla näkyy Amorin vakituinen laulaja Paavo Hytti rummuissa tahtia antamassa. Ja katsokaas kuinka helmat heiluivat lattialla!
SSCN4809

Sää oli mitä parhain – ei ollut kylmä, ei märkää, ja hyttysetkin  pysyttelivät metsässä kuuntelemassa mahtavaa tanssimusiikkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *