Siirry suoraan sisältöön

Eukkomamman joulukalenteri

Tänään on sunnuntai, joulukuun 9. päivä, 2. adventtisunnuntai.

day9

Vanhan pappilan joulu tarjoaa laadukkaita lahjoja, ohjelmaa ja muuta jouluun kello 11–18.

Pettiset esittävät joulumusiikkia kirkossa kello 13.

Lemin nuorisoseuran harrastajateatteri esittää William Shakespearen näytelmän Myrsky Tapiolassa kello 14. Teos esitetään Teemu Salohalmeen vartavasten Tapiolan näyttämölle tekemänä uutena suomennoksena. Ohjaus Sami Sivonen ja Pirja Arponen. Lippuja saa ovelta.

Iitiän Martat yhteistyössä Lemin kotiseutuyhdistyksen kanssa järjestävät perinteisen tonttupolun kello 16–18 Lemin museotuvalla, Vainikkalantie 6. Vapaa pääsy. Paikalla joulupukki tonttuineen, oulupakettiarpajaiset, puuroa ja glögiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *