Siirry suoraan sisältöön

SaiPa-JYP 6-0

Teksti ja kuva Sirkka-Liisa Vaalivirta

Liekö ollut upeitten lemiläisten paitojen ansiota, kun kotipeli oli yhtä hurmaa!

saipajyp

Jos ulkokentältä voitto menikin Jyväskylään, niin ei edes JPS:n äänekkäät kannattajat JYPin fanien rinnalla saaneet Meidän pojilta puhtia pois. Vierasfanien kunniaksi on sanottava, että olin kuulevinani heidän huutavan rytmikkäästi myös muuatta keltapaitojen kultakypärän nimeä, kun tämä kolmannen maalinsa jälkeen sai aikaan hattusateen kentälle.

Kuva on jälleen otettu taskupokkarilla seisomakatsomosta, pelin alussa runsaitten palkitsemisten aikana,Meidän pojat tämän nuoren  muotitaiteilijan piirtämissä juhlapaidoissa. – kannattaisikohan näissä pelata useamminkin, ainakin tuuria ja taitoa porukkaan toivat roppakaupalla.
Kotiin lähtiessä tungoksesta kuului kirkas lapsenääni: ”Miusta oli kiva peli. Se oli kivointa, kun tuli paljon maaleja…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *