Siirry suoraan sisältöön

Särät kaakossa Metalli-L1vessä

Noin 600 lipun maksanutta kansoitti Jalkosalmen lavan lauantai-iltana. Capital of Metalin järjestyksessään toinen live-tapahtuma ei piti kuulijansa lämpiminä koleasta säästä huolimatta.

 Lava oli ääriään myöten täynnä illan viimeisen esiintyjän, Stam1nan aikana.


Lava oli ääriään myöten täynnä illan viimeisen esiintyjän, Stam1nan aikana.

Nähtävää ja kuultavaa riitti, nousivathan lavalle Lemin metallin peruspilari Wendigo vuosikymmeniksi venyneeltä keikkatauoltaan ja sen jälkeen genren nuorta polvea Royal Max ja Kasvoton.

Kasvoton on Lemin metallin uusi, nouseva kasvo. Kasvoton on Lemin metallin uusi, nouseva kasvo.

Kasvoton on Lemin metallin uusi, nouseva kasvo.

Kaikki illan bändit olivat edustettuina, kun lavalle nousi suuren suosion saavuttanut Lem1 All Stars. Mukana olivat myös Jonna Imeläinen ja Mayor of Metal Jussi Stoor.

Jonna Imeläinen Jonna Imeläinen oli All Starsien kosketinsoittaja ja solisti. Wendigossa vaikuttanut Markus Vaalgamaa näytti, että kitaransoitto on yhä hallussa.

Jonna Imeläinen oli All Starsien kosketinsoittaja ja solisti. Wendigossa vaikuttanut Markus Vaalgamaa näytti, että kitaransoitto on yhä hallussa.

 

Yhtye oli sanoittanut Paranoidista jenkantahtisen ja leminmurteisen Leminoidin, jolla setti pantiin vauhtiin. Nightwish- ja muiden covereiden ohella kuultiin myös yhtyeen oma uutuuskappale ”Särät kaakkoon ja potut kaukaloon”.

Särästä ja potuista lauloi myös Jussi Stoor.

Särästä ja potuista lauloi myös Jussi Stoor.

– Olisipa muillakin tuollainen kunnanjohtaja, kuului yleisökommentti ulkopaikkakuntalaisen suusta All Starsien esiintymisen perään.

Niinpä. Eipä ole enää Lemilläkään. Mutta Mayor of Metal sentään on ja hänen järjestämänään metallitapahtuma.

– Pitää vielä ynnätä yhteen eri luvut kaikista lipuista, mutta suuruusluokka on 600, kertoi Stoor sunnuntaina puoliltapäivin.

Entä miltä nyt tuntuu?

– Väsyttää…

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *